Качи се на пазара на акции в Нигерия като набереш кратък код \*5474#.
Кодът ви дава достъп до фондовия пазар на живо по телефона с информация в реално време и можете да се свържете с борсов посредник.
За да започнете тук, са нужни 3 стъпки;
1\. Проучване и да решите за брокера, с който се чувствате комфортно. За мен, аз използвам morganstagegroup.com, и ако предпочитате в движение платформа, Trove (@trovefinance в Twitter) или бамбук (@investbamboo в Twitter). Това са тези, които използвам, но можете да направите собствено проучване и да споделите възможностите си тук нека'Обсъдете го.
2\. Регистрирайте се с Брокер
След като решите кой Брокер да използвате, от вас се изисква да попълните заявление с тях и да предоставите редовната KYC информация - като използвате вашия NIN/PVC/Международен паспорт и сметка за Utility. то'Все едно да отвориш банкова сметка. След проверка на вашата информация, вашият акаунт ще бъде създаден и вие ще бъдете задължени да депозирате минимум ...5000, за да активирате вашия акаунт.
Някои хора ще ви кажа да се регистрирате CSCS, така че можете да имате CSCS номер, но аз не'Мисля, че това е необходимо, защото автоматично ще получите такъв, когато направите първата си търговия, просто го намерите на вашия "Декларация за покупка".
3\. Начало на търговията
След като вашият акаунт е активиран, можете да започнете да търгувате.
Така че, причината да използвам Morgan Capital е, че мога да видя дейности на живо, като офертите и офертите, броя на сделките на определени акции, сумата и т.н., за да мога да реша колко да наддавам или да предложа акции. За разлика от приложенията в движение. Значи...'Това е избор, ако искате да направите това, или просто искате да купите и отидете.
Така че, това'Това е началото. Хайде.'s w
шапка нигерийски акции трябва да се купуват след създаване на сметката си.